A legfinomabb fokhagymás karaj

Fokhagymas karaj

 

A legfinomabb „vámpírűző” ebéd, sok-sok fokhagymával az igazi!

A fokhagymás karaj néhány perc alatt elkészül és szerintem az egyik legfinomabb, ami húsból készülhet.

 

Fokhagymás karaj – Hozzávalók:

karajszeletek

liszt

bors

fokhagyma

olaj

 

Fokhagymás karaj – Elkészítés:

A karajszeleteket enyhén kiklopfoljuk.

Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd mindkét oldalát megforgatjuk lisztben.

Néhány kanál felhevített olajon serpenyőben mindkét oldalát pirosra sütjük.

Amint kivettük a serpenyőből, jól megszórjuk apróra vágott fokhagymával.

Krumplipürével, salátával tálaljuk.

 

 

Konyhalál Facebook-oldalához itt csatlakozz! 🙂

 

 

Fokhagymas karaj